Spatiu comercial de inchiriat Bistrița

€ 10 /10
Cod ofertă: inchiriere spatiu comercial
Tipul proprietății: Spațiu comercial

Detalii

  • :

Facilități

  • Încălzire centrală termică

Descriere

Inchiriem spatiu comercial, fost club, in suprafata de 350 mp, pe 3 nivele. Spatiul este situat in partea din fata a cladirii unde se afla Restaurantul Tonight din Bistrita, bd. Independentei, nr. 10. Locatia este intr-o zona centrala, pe o artera foarte circulata a orasului. Un mare avantaj este ca acest spatiu se afla in aceeasi cladire cu unul dintre cele mai renumite si apreciate restaurante din oras. Invecinat cu importante institutii ale statului, respectiv Politia (400 m), SRI (400 m), Arhivele Nationale (350 m), Trezoreria statului (350 m) si alte centre de interes, cum ar fi biserici si scoli, recomanda acest spatiu pentru diverse activitati.

Spatiul poate fi amenajat in showroom, spatii pentru birouri sau alte activitati. Proprietarul permite recompartimentarea spatiului. Singura restrictie e sa nu se faca restaurant sau club.

Atașamente

Contactează agentul

Bindea Vasile Ioan

Inchiriem spatiu comercial, fost club, in suprafata de 350 mp, pe 3 nivele. Spatiul este situat in partea din fata a cladirii unde se afla Restaurantul Tonight din Bistrita, bd. Independentei, nr. 10. Locatia este intr-o zona centrala, pe o…