Contact

Bistrița-Năsăud
Adresa:
Strada Codrişor 30 A
Bistrița, Bistrița-Năsăud
România
Telefon:
+40 (756) 681 188
Email:
office@codrisor-residence.ro
Program:
08 - 17 luni-vineri
Bindea Vasile Ioan

bindea vasile codrisor residence bistrita nasaudAbsolvent al Facultatii de Studii Europe din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj Napoca și ulterior specializat pe proiecte de finanțare nerambursabila, Bindea Vasile Ioan a activat în diverse activități care i-au permis sa acumuleze o experiența bogata în domeniile care aduc consistenta și valoare persoanelor care promoveaza vanzarea dar și contactul cu publicul.

Viziunea de ansamblu asupra pietei imobiliare și nu numai a oferit perspectiva de a identifica numeroasele carente ale acestui domeniu de activitate, astfel încât din 2009 Bindea Vasile Ioan a fost primul manager de agenție imobiliara care a introdus conceptul de exclusivitate contractuala. Acest concept îl regasim astăzi prezent la mai multe agenții imobiliare de prestigiu.

Experiența profesională acumulată în decursul timpului îl recomanda cu încredere pe Bindea Vasile Ioan ca fiind partenerul dumneavoastră de încredere. Din dorința de a perfectiona și a face acest domeniu de activitate cât mai flexibil și în acord cu cerintele clientilor, tinandu-se cont în primul rând și de nevoia de a reduce substanțial tarifele de comisionare, veți beneficia de servicii inovative la nivelul judetului Bistrita Nasaud.